Master Metal

Metall musikk og teknikk

UFC

May 15th, 2015 by Deven Bauch DVM

UFC er en forkortelse for Ultimate Fighting Championships. Dette er en organisasjon som arrangerer kamper innen MMA. Den første konkurransen ble arrangert i 1993, og markerte den offisielle starten til moderne MMA. MMA er en kampsport der utøverne bruker teknikker fra mange varianter av kampsport.Mange av utøverne er spesialister på én kampsport, men flere av dem trener også på flere typer kampsport. Sporten oppsto da kampsportsutøvere ville sammenligne teknikkene sine, for å finne ut hvilken kampsport som var best. Mange var frustrert over de fastsatte reglene og begrensingene innen hver kampsport, og ønsket heller å blande ulike teknikker for å være mest mulig effektive.

UFC – informasjon om kamper og resultater

UFC har vokst seg stort, og kampene blir sendt på TV. Kamper innen MMA kan være vanskelig å dømme i forhold til odds, på grunn av knockouts og kaotiske kamper. En annen årsak til at kampene er vanskelige å spå på forhånd, er at utøvernes dagsform har mye å si. Dessuten kan utøverne ha trent på nye teknikker, som de har holdt hemmelig før kampen slik som i kampen som skal stå mellom Dillashae og Barao i juli. Nye teknikker kan endre utfallet helt uventet, og overraske ekspertene på bettingsider online. Hold øye med kampresultater for best mulig sjanse til å treffe rett i forhold til både tidligere vinnere og overraskende outsidere. MMA er fortsatt under utvikling som sport, så nye teknikker blir stadig lansert.

Mye penger involvert

UFC har etter hvert blitt et stort foretak, og kampene kan gi millioninntekter, ikke bare gjennom billettsalg og TV-rettigheter, men også gjennom reklame. En del av pengene går faktisk til å bekjempe piratvirksomhet. Sporten har blitt populær over store deler av verden, og stadig nye land er interessert i å sende kampene på TV. Utøverne i MMA kommer også fra mange land, inkludert nordiske land.På nett og oddssider kan man følge med på når de neste kampene er. Man trenger ikke å satse penger for å sjekke oddsen. Selv om man bare vil se på for moro skyld, er det interessant å sjekke oddsene på forhånd, og finne ut om man er enig eller uenig med ekspertene.