Master Metal

Metall musikk og teknikk

Kjendiser dedikert til metal og hardrock

January 23rd, 2016 by Deven Bauch DVM

Mange mennesker har en helt feil tolkning av black metal og andre subsjangere innen hardrock eller metal. Derfor prøver kjendisene å holde sin kjærlighet for de kraftige låtene skjult fra pressen. For man blir jo kirkebrenner og rasist så fort man hører på noen låter fra Slipknot, ikke sant?

Metal og rock påvirker artister fra mange sjangre

Både Demi Levato, Jack Black (ikke overraskende) og Lady Gaga har avslørt at de liker black metal og rock som Iron Maiden. Den vakre fruen til tidligere rap-stjerne Will Smith er også dedikert til metalrock. Også TV-stjerner som Nicholas Cage, Jim Carrey, Fassbender og Cameron Diaz har erklært seg som fans av god, gammel rock fra 70- og 80-tallets stjerner som AC/DC og Guns N’ Roses.

Kongelige og høytstående metal-fans

Presidenten i Indonesia, Joko Widodo, har dog aldri lagt skjul på sin kjærlighet for hardrock. Ja, den samme presidenten som ligner på Obama. Napalm Death er blant hans favorittband! Harry, prinsen av England foretrekker trash metal, mens datteren til ordføreren i New York ikke får nok av death metal. Husker du Dexter, krimserien? Dexter er Lamb of God-fan. Thor fra The Avengers? Pantera-fan som elsker trash metal fra gamle dager.

Og mange, mange flere…

Sønnen til Angelina Jolie og Brad Pitt, The Mountain fra Game of Thrones, og mange andre mindre kjente personer har stått frem som metallhoder. Kjendiser som elsker metal og hardrock er ikke som andre kjendiser. Kan du forestille deg Indonesias president mens han setter Napalm Death på full guffe i sitt hjem?