Master Metal

Metall musikk og teknikk

Gode nettsider for deg som liker metal-musikk

October 25th, 2015 by Deven Bauch DVM

Er du glad i metal-musikk, bør du legge til de følgende sidene blant favoritter i nettleseren. Er du metal-fan, må du få med de alt som skjer, alle konserter og nye album – ellers risikerer du å gå glipp av fantastiske låter.

Metalinjection.net

Som du sikker forstår, er de gode nettsidene om metalrock alle på engelsk. Metalinjection er trolig den mest kjente av dem alle. Du har dessuten vår hjemmeside å forholde deg til hvis du absolutt vil lese på norsk.

Loudwire.com

Loudwire handler om all tung rock. Alt som høres tungt ut, som er kraftig og unikt. Loudwire har daglige oppdateringer og mange spennende artikler du kan lese deg igjennom. Sørg for å melde deg på nyhetsbrevet!

Blabbermouth.net

Også dette engelske nettstedet sitter på utrolig mye info rundt metalrock. Her finner du i tillegg anmeldelser av de ulike ferske albumene, slik at du vet hva som er verdt å kjøpe.

TeamRock – lytt til metal på nett

Metal Hammer er en kanal hos TeamRock.com som fokuserer utelukkende på metal. Hvis du ikke allerede er medlem på TeamRock, anbefaler vi at du skriver deg opp i dag. Dette er nettsiden som har det aller meste, inkludert eksklusive intervju og forsmak på kommende album. TeamRock vil passe alle rockelskere, men Metal Hammer er for deg som fokuserer på metal-musikk.