Master Metal

Metall musikk og teknikk

De beste metal-bandene i dag

February 5th, 2016 by Deven Bauch DVM

Metal-band har kommet og gått i hopetall gjennom årene, men enkelte har klart å finne frem til en gyllen akkord som får alt til å gå glatt i flere tiår. Metallica holder det gående, Slayer har gitt alt i over tretti år, Judas Priest er stadig på turne. Disturbed fra Chicago slipper musikkvideoer hyppig på deres YouTube-kanal, polske Behemoth har sluppet flere album etter millennium-skiftet. Utvalget av gode metal-band er enormt, og du har bokstavelig talt tusenvis av låter å ta deg igjennom for å finne frem til favorittene.

Mange store navn å nevne

Norske band er stadig blant de mest populære i verden, men også band fra USA og England har imponert. Avenged Sevenfold er definitivt blant de store der ute for øyeblikket med flere millioner solgte album verden rundt. Slipknot, System of a Down, Lamb of God – er du glad i trash, black, death og annen metal-rock, bør du ha alle disse på hylla. Eller i hvert fall på datamaskinen.

De beste finner du på scenen

Studioalbum slippes ut med jevne mellomrom, men hvis du virkelig vil finne ut hvilket metal-band er best, bør du gå på konserter så ofte du kan og se hvordan musikerne gjør det på scenen. De som kan levere et fabelaktig show, bør bli dine utvalgte. Dette er dog helt subjektivt, så her kan vi ikke hjelpe. Vi har dog pekt på noen band som er verdt å undersøke!